Search
Close this search box.

Метален рафт со 5 полици 320х950х2000мм

Метални рафтови кој лесно се склопуваат и расклопуваат, цврсти и стабилни. Може да се користат во складишта, архиви и домаќинства.

Варијанти:

Цена: 2950 денари