Search
Close this search box.

Водечка компанија во државата за изработка на метални рафтови.

Метал Рафт

Мисијата на компанијата е понатамошна развој во изработката на металните рафтови и во металната индустрија,снабдување на клиенти и партнери со најдобро изработени рафтови и сталажи од нејзиниот асортиман, и зајакнување и зголемување на присуството на пазарот со цел уште поголемо задоволство на своите клиенти.

Метал Рафт Велес

ЗА НАС

Метал Рафт е компанија основана во 2014 година од страна на Игорче Крстевски, во Велес, Централна Македонија.

Се занимава со производство на продажба и монтирање на метални рафтови и сталажи и дополнителни услуги (електростатско фарбање, виткање и сечење на лим со дебелина до 5mm) .

Со долгогодишно искуство, напорна работа и грижа за квалитет и задоволство на клиентите, Метал Рафт стана водечка компанија во државата за изработка на метални рафтови.

ЗОШТО ДА НЕ ОДБЕРЕТЕ НАС ?

Метал Рафт Прозиводи

Наши производи

Партнери