Search
Close this search box.

Metal Raft është bërë një kompani udhëheqëse në vend për prodhimin e rafteve metalike.

Metal Raft

Misioni i kompanisë është zhvillimi i mëtejshëm në prodhimin e rafteve metalike dhe në industrinë e metaleve, furnizimi i klientëve dhe partnerëve me raftet dhe raftet më të mira nga diapazoni i saj, dhe forcimi dhe rritja e pranisë së tregut në mënyrë që të rritet edhe më shumë kënaqësia e klientëve të saj.

Metal Raft Veles

PËR NE

Metal Raft është një kompani e themeluar në 2014 nga Igorce Krstevski, në Veles, Maqedonia Qendrore.

Merret me prodhimin, shitjen dhe instalimin e rafteve dhe rafteve metalike dhe shërbime shtesë (pikturë elektrostatike, lakimi dhe prerja e fletës metalike me trashësi deri 5 mm).

Me përvojë shumëvjeçare, punë të palodhur dhe kujdes për cilësinë dhe kënaqësinë e klientit, Metal Raft është bërë një kompani udhëheqëse në vend për prodhimin e rafteve metalike.

PSE NUK ZGJIDHNI NE?

METAL RAFT

Наши производи

Partnerë