Raft metalik me 5 rafte 60x95x200

Raftet metalike që mund të montohen dhe çmontohen lehtësisht, të forta dhe të qëndrueshme. Mund të përdoret në depo, arkiva dhe familje.

Variantet:

Çmimi: 4130 denarë